KATEGORİLER

Ovalette

Moıst (Islak) Kek Toz Karışım

Ürün Kodu : 027-314

Ürün Açıklaması :

    Tarif No.1 :
  • 1kg Ovalette Kadife Kek Toz Karışım,
  • 400g yumurta,
  • 300g sıvı yağ,
  • 160ml su
  • Tüm malzemeler mikser kabına alınır. Mikserin orta devrinde 5-7dk karıştırılır. Elde edilen hamur, kek kalıbına alınarak önceden 170-180°C’ye ısıtılmış fırında 35-40dk pişirilir.Kullanılan fırının modeline göre pişirme süresi ve sıcaklığı değişkenlik gösterebilir.

      Tarif No.2 Sarma/Rulo :
  • 1kg Ovalette Kadife Kek Toz Karışım,
  • 800g yumurta,
  • 320g sıvı yağ,
  • 240ml su

    Karıştırma kabına önce yumurta, sıvı yağ ve su eklenir ve çırpılır. Daha sonra Ovalette Kadife Kek Toz Karışım sıvı karışımın üzerine ilave edilir. Mikserde önce 1dk yavaş, 2dk orta ve 2dk hızlı devirde olacak şekilde toplam 5dk çırpılır. Silpat veya yağlı kağıt konulmuş tepsiye ince şekilde spatula yardımı ile kek hamuru yayılır, tepsiye hafifçe vurularak hamurun iyice yerleşmesi sağlanır. 180°C'de önceden ısıtılmış fırında 8-10dk arasında pişirilir. Fırından çıktıktan sonra üzerine silpat ya da yağlı kağıt serilip destek sağlanarak ters çevrilir. Arasına önceden hazırlanmış krema sürülür, meyve ya da çeşitli malzemeler ilave edilerek sarılıp rulo pasta halinde hazırlanır. 1 saat buzdolabında bekletildikten sonra istenilen kalınlıkta dilimlenerek servise sunulur.

    Ambalaj Şekli : 3kg x 2 adet folyo poşet = 6kg koli

  • Saklama Koşulları : Serin, kuru ve kokusuz ortamda, doğrudan güneş ışığı almayacak şekilde muhafaza ediniz. Her kullanımdan sonra ambalajı kapalı olarak saklayınız.

    Türk Gida Kodeksi̇ne Uygun Olarak Üreti̇lmi̇şti̇r.




    Kullanım Şekli

      Tarif No.1 :
  • 1kg Ovalette Kadife Kek Toz Karışım,
  • 400g yumurta,
  • 300g sıvı yağ,
  • 160ml su
  • Tüm malzemeler mikser kabına alınır. Mikserin orta devrinde 5-7dk karıştırılır. Elde edilen hamur, kek kalıbına alınarak önceden 170-180°C’ye ısıtılmış fırında 35-40dk pişirilir.Kullanılan fırının modeline göre pişirme süresi ve sıcaklığı değişkenlik gösterebilir.

      Tarif No.2 Sarma/Rulo :
  • 1kg Ovalette Kadife Kek Toz Karışım,
  • 800g yumurta,
  • 320g sıvı yağ,
  • 240ml su

    Karıştırma kabına önce yumurta, sıvı yağ ve su eklenir ve çırpılır. Daha sonra Ovalette Kadife Kek Toz Karışım sıvı karışımın üzerine ilave edilir. Mikserde önce 1dk yavaş, 2dk orta ve 2dk hızlı devirde olacak şekilde toplam 5dk çırpılır. Silpat veya yağlı kağıt konulmuş tepsiye ince şekilde spatula yardımı ile kek hamuru yayılır, tepsiye hafifçe vurularak hamurun iyice yerleşmesi sağlanır. 180°C'de önceden ısıtılmış fırında 8-10dk arasında pişirilir. Fırından çıktıktan sonra üzerine silpat ya da yağlı kağıt serilip destek sağlanarak ters çevrilir. Arasına önceden hazırlanmış krema sürülür, meyve ya da çeşitli malzemeler ilave edilerek sarılıp rulo pasta halinde hazırlanır. 1 saat buzdolabında bekletildikten sonra istenilen kalınlıkta dilimlenerek servise sunulur.

  • KATALOGLAR

    Text Updates Here