Ürün Kodu : 032-501
Ürün Açıklaması :
1kg Katsan Ovalette Creme Brulee Toz Karışım 5-5,5lt arasında süt ve 450-500ml arasında sıvı krem şanti ilave edilerek orta ateşte sürekli karıştırılarak kaynatılır. Kaplara konulduktan sonra min. 2 saat buzdolabında soğutulur. Buzdolabından alınıp üzerine bir miktar şeker serpilerek üstten ısıtmalı fırında veya üstü pürmüzle yakılarak karamelleştirilir. İsteğe bağlı olarak 15-16 adet yumurta sarısı ve 300g margarin reçeteye eklenebilir.(Ortalama: 30-40 Porsiyon)
Ambalaj Şekli : 1kg x 6 adet folyo poşet = 6kg koli
•
Türk Gida Kodeksi̇ne Uygun Olarak Üreti̇lmi̇şti̇r.