KATEGORİLER

Jelpo

Pelteleştirici

Ürün Kodu : 031-301

Ürün Açıklaması :

Jelpo Pelteleştirici, pasta ve keklerde dolgu, kaplama veya süsleme amacıyla kullanılan meyvelerin, su salmasını önleyen toz karışımıdır.

    Tarif No.1 :
  • 100g Jelpo Pelteleştirici,
  • 200-250g Şeker (istenilen tatlılık oranına göre miktar ayarlanabilir),
  • 1lt su veya meyve suyu,
  • %4-8 arası tercih edilen Katsan Ovalette “Pastacılık Karışımı” çeşitlerinden biri,

    Kaynayana kadar kısık ateşte karıştırılarak pişirilir. Soğutulduktan sonra pasta ve keklerde dolgu, kaplama veya dekor amaçlı kullanılır.

      Tarif No.2 :
  • 150-200g arasında istenilen kıvama göre Jelpo Pelteleştirici tozu,
  • 2,4kg meyve ve 2,1kg meyve suyu veya 4,5kg suyu ile birlikte meyve konsantresi
  • Bütün malzemeler kaynayana kadar kısık ateşte karıştırılarak pişirilir ve daha sonra ılımaya bırakılır. Sürülebilecek kıvama gelince kekin üzerine uygulanır. Pasta ve keklerde dolgu, kaplama veya dekor amaçlı kullanılır.

      Tarif No.3 :
  • 100g Jelpo Pelteleştirici,
  • 1kg meyve püresi
  • Jelpo Pelteleştirici tozu ve meyve püresi oda sıcaklığında (18-20°C’de) birlikte karıştırıldıktan sonra pasta ve keklerde dolgu, kaplama veya dekor amaçlı kullanılır.

    Ambalaj Şekli : 1kg x 6 adet folyo poşet = 6kg koli

    Saklama Koşulları : Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Her kullanımdan sonra ambalajı kapalı olarak saklayınız.

    Türk Gida Kodeksi̇ne Uygun Olarak Üreti̇lmi̇şti̇r.




    Kullanım Şekli

    Jelpo Pelteleştirici, pasta ve keklerde dolgu, kaplama veya süsleme amacıyla kullanılan meyvelerin, su salmasını önleyen toz karışımıdır.

      Tarif No.1 :
  • 100g Jelpo Pelteleştirici,
  • 200-250g Şeker (istenilen tatlılık oranına göre miktar ayarlanabilir),
  • 1lt su veya meyve suyu,
  • %4-8 arası tercih edilen Katsan Ovalette “Pastacılık Karışımı” çeşitlerinden biri,

    Kaynayana kadar kısık ateşte karıştırılarak pişirilir. Soğutulduktan sonra pasta ve keklerde dolgu, kaplama veya dekor amaçlı kullanılır.

      Tarif No.2 :
  • 150-200g arasında istenilen kıvama göre Jelpo Pelteleştirici tozu,
  • 2,4kg meyve ve 2,1kg meyve suyu veya 4,5kg suyu ile birlikte meyve konsantresi
  • Bütün malzemeler kaynayana kadar kısık ateşte karıştırılarak pişirilir ve daha sonra ılımaya bırakılır. Sürülebilecek kıvama gelince kekin üzerine uygulanır. Pasta ve keklerde dolgu, kaplama veya dekor amaçlı kullanılır.

      Tarif No.3 :
  • 100g Jelpo Pelteleştirici,
  • 1kg meyve püresi
  • Jelpo Pelteleştirici tozu ve meyve püresi oda sıcaklığında (18-20°C’de) birlikte karıştırıldıktan sonra pasta ve keklerde dolgu, kaplama veya dekor amaçlı kullanılır.

    KATALOGLAR

    Text Updates Here