KATEGORİLER

Ovalette

Karamel Aromalı Şarlot Tozu

Ürün Kodu : 030-120

Ürün Açıklaması : Makinenin haznesine 6 lt soğuk süt,600 ml soğuk su ve 1 kg Katsan Kalipso Sıcak Çikolata Tozu konur.Makinenin sıcaklık ayarı önce 90 dereceye getirilir,35 dakika kaynatılır.Bu sürenin sonunda sıcaklık ayarı 60 derecye alınıp 40 dakika daha kaynatılır. Tek fincan için:30 gr Katsan Kalipso Sıcak Çikolata Tozu,200 ml sıcak süt ile fincanda karıştırılıp sunulur.

Ambalaj Şekli : 1kg x 6 adet folyo poşet = 6kg koli

Saklama Koşulları : Serin ve kokusuz bir yerde muhafaza ediniz. Her kullanımdan sonra ambalajı kapalı olarak saklayınız.

Türk Gida Kodeksi̇ne Uygun Olarak Üreti̇lmi̇şti̇r.




Kullanım Şekli

Makinenin haznesine 6 lt soğuk süt,600 ml soğuk su ve 1 kg Katsan Kalipso Sıcak Çikolata Tozu konur.Makinenin sıcaklık ayarı önce 90 dereceye getirilir,35 dakika kaynatılır.Bu sürenin sonunda sıcaklık ayarı 60 derecye alınıp 40 dakika daha kaynatılır. Tek fincan için:30 gr Katsan Kalipso Sıcak Çikolata Tozu,200 ml sıcak süt ile fincanda karıştırılıp sunulur.

KATALOGLAR

Text Updates Here