KATEGORİLER

Ovalette

Frambuaz Aromalı Şarlot Toz Karışım

Ürün Kodu : 030-104

Ürün Açıklaması :

    Tarif No.1 :
  • 200g Şarlot Toz Karışım,250g su (min. 45°C),1kg az çırpılmış yumuşak kıvamlı krem şanti
  • Şarlot tozu, 45°C ve üzeri sıcak suda çırpma teli ile karıştırılarak eritilir. Daha sonra krem şanti ilave edilerek yedirilir ve altı pandispanya patı döşenmiş çemberlere dökülür. İsteğe göre ortaya da bir adet pat koyulabilir. Hazırlanan pasta bir müddet buzdolabında dondurulur. Çikolata ile süslenerek servise sunulur.

    Ambalaj Şekli : 1kg x 6 adet folyo poşet = 6kg koli

    Saklama Koşulları : Serin ve kokusuz bir yerde muhafaza ediniz. Her kullanımdan sonra ambalajı kapalı olarak saklayınız.

    Türk Gida Kodeksi̇ne Uygun Olarak Üreti̇lmi̇şti̇r.




    Kullanım Şekli

      Tarif No.1 :
  • 200g Şarlot Toz Karışım,250g su (min. 45°C),1kg az çırpılmış yumuşak kıvamlı krem şanti
  • Şarlot tozu, 45°C ve üzeri sıcak suda çırpma teli ile karıştırılarak eritilir. Daha sonra krem şanti ilave edilerek yedirilir ve altı pandispanya patı döşenmiş çemberlere dökülür. İsteğe göre ortaya da bir adet pat koyulabilir. Hazırlanan pasta bir müddet buzdolabında dondurulur. Çikolata ile süslenerek servise sunulur.

    KATALOGLAR

    Text Updates Here